Dansk Jernbane-Klub Udflugt:
Se fotos fra turen
Udflugt med historiske tog på Mariagerbanen
Lørdag den 29. april 2006

Vi mødes på Århus H klokken 10.45 (lyntoget med ankomst 10.44, afgang fra København H 7.56, afventes). Herefter går turen til Mariager. Der bliver standsning for fotos flere steder undervejs, og der bliver mulighed for opsamling af turdeltagere i Langå og Randers.

På Mariagerbanen bliver der kørsel med et lille godstog, fremført af Frichs-firkanter, og et tog bestående af en Triangelmotorvogn og 1-2 vogne. I turens pris indgår også et let måltid (sandwich el. lign.) i eftermiddagens løb. Der bliver også mulighed for et kig på Mariagerbanens vognhal i Handest.

Ved 18-tiden forlader vi igen Mariager og vi ankommer til Århus H ved 20-tiden. Undervejs bliver der mulighed for afstigning i Randers og Langå.

Et mere detaljeret program, herunder hvilket materiel, der anvendes til kørsel Århus- Mariager-Århus samt mere præcise tider, vil hurtigst muligt kunne findes på www.djk.com og vil også fremgå af Jernbanen Foreningsnyt M1/2006, der udsendes i april.

 

Prisen for turen bliver 250,- kr. uanset om man tilslutter sig i Århus, Langå eller Randers. Prisen inkluderer al togkørsel og det nævnte lette måltid. Der er ikke arrangeret fællesrejse til Århus.

Tilmelding sker ved senest den 10. april 2006 at indbetale turprisen til giro 8 11 10 06, DJK Udflugt, Kalvebod Brygge 40, 1560 København V.
Husk tydelig angivelse af navn, adresse og påstigningsstation. Kvittering (eller netbankudskrift) medbringes på udflugten.

Bemærk, at der er generalforsamling i Århus dagen efter, søndag den 30. april. Brug weekenden til en tur til det jyske med udflugt, generalforsamling og en formiddag i Smilets By. Der er dog ikke arrangeret nogen fælles overnatning.