DJK Rejser:  
Denne side er sidst opdateret: 19. maj 2016
Tag med Dansk Jernbane-Klub på sensommer tur til Bayern.           Se fotos fra turen

I 2016 tilbyder Dansk Jernbane-Klub også en rejse til udlandet. Det er en 6-dages tur fra lørdag den 27. august til torsdag den 1. september. Turen går til Bayern med overnatning Nürnberg og München. Turen sker med tog. Rejsen fra/til Danmark sker med dagtog. Denne tur giver mulighed for at opleve kørsel med både lille og stort damplokomotiv. Derudover skal vi besøge Wendelsteien Bahn og par jernbanemuseer. Her følger det planlagte program for turen.

Lørdag den 27. august 2016.
Lørdag morgen starter turen på København Hovedbanegård. Vi tager toget fra København til Hamborg. Her skiftes der til ICE-tog til Nürnberg. Vi vil være i Nürnberg hen under aften, her vil der være overnatning.

Søndag den 28. august 2016.
Efter morgenmaden søndag skal vi besøge DB´s store Jernbanemuseum i Nürnberg. Eftermiddagen vil der være mulighed for at se på Nürnberg på egen hånd. Overnatning vil igen være i Nürnberg

Mandag den 29. august 2016.
Mandag efter morgenmaden tager vi til Bayerisches Jernbanemuseet i Nördlingen. Efter frokost kører en tur med dampsærtoget med et større lokomotiv. Sidst på eftermiddagen tager toget til München, hvor vi skal overnatter.

Tirsdag den 30. august 2016.
Tirsdag efter morgenmaden skal vi på udflugt med et mindre damplokomotiv oprangeret med 2 akslet vogne. Eftermiddagen vil der være mulighed for at se på München på egen hånd. Overnatning vil igen være i München.

Onsdag den 31. august 2016.
Onsdag tager vi efter morgenmaden med toget til Oberbayern, hvor vi skal besøge Wendelsteinbahn. Wendelsteinbahn har både en svævebane og en elektrisk tandstangbane. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i München, hvor overnatningen igen vil ske.

Torsdag den 1. september 2016.
Torsdag er det tid til at tage toget tilbage til København, hvor der er forventet at være først på aften efter skift i Hamborg.

Det vil naturligvis også være muligt at starte/slutte turen i Fredericia.

Prisen er 7800,-kr i dobbeltværelse. Prisen vil inkludere:

 • Togtur fra København - Nürnberg - München - København.
 • Særtog med damptog.
 • Besøg på Wendelsteinbahn.
 • Overnatning på hotel i Nürnberg og München i dobbeltværelse.
 • Morgenmad på hotellerne søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Tillæg for enkeltværelse på hoteller er 1300,- kr. i det omfang det er muligt.

Tilmelding sker ved at indbetale et forskud på 1000,- kr. pr. person eller det fulde beløb senest
den 8. maj 2016 (ny dato) på girokonto med reg.nr. 1551 og konto nr. 006001 3888, DJK rejser, Marielundvej 35, 2730 Herlev. Husk tydeligt navn og adresse. Er der en mail adresse, må denne meget gerne oplyses. Angiv også tydeligt, hvis der ønskes enkeltværelse på hotellet. Alle tilmeldte vil i sidste halvdel af maj modtage brev angående praktiske forhold omkring turen.

DJK rejser forbeholder sig ret til at ændre i ovennævnte program og eventuelt helt at aflyse turen. Tilmelding betragtes som bindende. Overhold tilmeldingsfristen af hensyn til turens tilrettelæggelse. Tilmelding efter tilmeldingsfristen kan kun ske direkte til Keld Haandbæk, og det må forventes, at prisen bliver højre, da der er ekstra omkostninger ved efter bestilling. Pladser på turen tildeles efter først til mølle-princippet. Alle spørgsmål vedr. rejsen rettes til DJK rejser, se adresse på Jernbanen´s næstsidste side. Det må påregnes, at der på visse stationer, vil være korte skifte tider.

Til forsiden
       
DB Br 01
Gmund marts 2015.

Nord for Dachau juli 2015.

På rejsen vil BOB tog også indgå.
Osterhofen november 2015.

Osterhofen nov. 2015.

De morgen friske kan måske være heldige at se en
103-er på München Hbf München Hbf juli 2015.

Foto: Britta & Keld Haandbæk