Dansk Jernbane-Klub rejser:  
Denne side er sidst opdateret: 5. februar 2020
Tag med DJK rejser til Salzburg     7. - 13. september 2020

DJK rejser tilbyder en rejse i eftersommeren 2020. Turen vil gå til Bayeren og Salzburg. Her vil der være mulighed for at opleve 3 smalsporbaner. Turen vil foregå i uge 37, det vil sige fra mandag den 7. september til søndag den 13. september. Hele turen vil foregå i tog, dog er der kørsel med bus i forbindelse med besøget på Schafberg Bahn. Programmet forventes at blive følgende.

Mandag den 7. september rejser vi fra København om morgen, for at være i Bayreuth først på aften. Her vil den første overnatning være. Hotellet i Bayreuth ligger lige ved Banegården.

Tirsdag den 8. september efter morgenmaden tager vi til Neuenmarkt for at besøge Deutsches Dampflokomotiv Museum. Efter frokost rejser vi til Salzburg, hvor vi skal bo frem til lørdag. Hotellet i Salzburg ligger godt 800 meter fra Banegården.

Onsdag den 9. september tager vi toget til Zell am See for at besøge den lokale smalsporsbane. Planen er at køre en tur med et ældre diesellokomotiv og et par vogne. Turen sluttes af med et remise besøg i Zell am See, for at kigge på det ældre materiel, som er opstillet her. Vi er tilbage i Salzburg sidst på eftermiddagen.

Torsdag den 10. september kører vi med bus til St. Wolfgang. Her tager vi en tur med damptog på Schafberg Bahn. Sidst på eftermiddagen køres med bus tilbage til Salzburg.

Fredag den 11. september om formiddagen kører vi en tur på Salzbuger Lokalbahn. Dette bliver med en ældre motorvogn. Om eftermiddagen er der tid til at se Salzburg på egen hånd.

Lørdag den 12. september tager vi til München. På vejen besøger vi Chiemsee Bahn. Der vil blive tid til en tur med banen fra DB stationen til søen og retur. Over middag ankommer vi til München, hvor vi har den sidste overnatning. Her vil der være tid til at se på München på egen hånd. Hotellet ligger lige ved Banegården.

Søndag den 13. september er hjemrejsedag. Vi tager toget fra München efter morgenmaden, for at være i København først på aften.       Der vil blive mulighed for at starte/slutte turen i Kolding.

Prisen for turen er: 7900,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 2000,- kr.

Dette er med i prisen:
• Hotel med morgen mad.
• Togturen København-Bayreuth-Salzburg-München-København.
• Tur på Schafberg Bahn
• Tur på Chiemsee Bahn
• Besøg på banen ved Zell am See.
• Tur med Salzburger Lokalbahn.
• Museumsbesøg Neurenmarkt.

Tilmeldingsfristen er den 15. april 2020.

Tilmelding sker ved at indbetale et forskud på 1500,- kr. pr. person eller det fulde beløb senest den 15. april 2020 på girokonto med reg.nr. 1551 og konto nr. 006001 3888, DJK rejser, Marielundvej 35, 2730 Herlev. Husk tydeligt navn, adresse, telefonnummer samt en mail adresse. Angiv også tydeligt, hvis der ønskes enkeltværelse på hotellet. Alle tilmeldte vil i første halvdel i juni modtage mail/brev angående praktiske forhold omkring turen, samt eventuelt restbetaling.

DJK rejser forbeholder sig ret til at ændre i ovennævnte program og eventuelt helt at aflyse turen. Tilmelding betragtes som bindende. Overhold tilmeldingsfristen af hensyn til turens tilrettelæggelse. Tilmelding efter tilmeldingsfristen kan kun ske direkte til Keld Haandbæk, og det må forventes, at prisen bliver højre, da der er ekstra omkostninger ved efter bestilling. Pladser på turen tildeles efter først til mølle-princippet. Alle spørgsmål vedr. rejsen rettes til Keld Haandbæk på mail: eller tlf: 38 74 70 32.

Til forsiden               Foto: Keld & Brita Haandbæk, Niklas Havrsøe og Jonas Stibro

Salzburger Lokalbahn 32, Salzburg Itzling - 2018
Salzburger Lokalbahn 53 Salzburg Itzling - 2018
   
Chiemseebahn-Prien a Chiemsee - 2016
Chiemseebahn-Prien a Chiemsee - 2016
       
SLB 14 Zell am See - 2014
SKGB Z 14 St Wolfgang - 2017
Krimml OBB 2095 002 - 2002
Krimml 2095 003 - 2002
Kabelbane i Salzburg - 2017